10e editie Pasar Kliling

Den Haag · 8 nov 2014

De 10e editie van de Pasar Kliling te Den Haag was in Theater de Vaillant, Hobbemastraat 120, 2526 JS Den Haag.

Met de 10e editie van de Pasar Kliling vierde st. Manggar Megar tevens haar 10-jarig jubilieum. Ook dit jaar presenteerde de Pasar Kliling een varieteit aan dans, muziek en entertainment. Dansgroep Sinar Anyar verzorgde de javaanse hofdans Topeng Klana (Mike Wardi). Gamelan groep Witing Klapa en haar dansers verzorgde een fragment uit de Ramayana van Rama en Sinta, en de 'pauwendans' Merak. Daarnaast was er wayang kulit (dhalang Harrie Djojowikromo), een modeshow (Graciella Fashion), Pencak Silat uit Ridderkerk, zang (Lenny Mesir), balinese dans Gadung Kasturi (Dwi Bhumi) en zang koor (Parigroup) te zien en te bewonderen.

In de grote hal van Theater de Vaillant verkochten diverse leveranciers versnaperingen en kleine goederen, passend bij deze gelegenheid.

Video afspeellijst

Foto-album

Bekijk foto's op Google Photos